Home > Jalan2 Weh > Mini Karnival Pets@Monorail Jln Tun Sambathan

Mini Karnival Pets@Monorail Jln Tun Sambathan

Hari Sabtu-21 Mac 09
Aku dapat in4 dr blog GengUpinIpin pasal karnival nih.Katanya jam 10am – 3pm.Plan nak pergi pagi bertukar ker petang atas beberapa sebab yg X dapat nak dielakkan.Aku ngan bini aku ke sana dengan menaiki motor aje.Ni sure kalo bawak kereta ni payah nak dapatkan parking.Dah tgu tambah2 aku pun bukannya tahu sngt lokasi nih.Acio main redah je.Syukur Alhamdulillah dengan izin-Nya dapat juga ketahuan tempat nih.
Ni antara beberapa stok gambar yg aku sempat ambik di sana.

Senyum sikit

iguana itu

img_0996

Ada Upin & Ipin. Tapi sayang X dapek bergambo ngan depa…Depa ada persembahan pentas joget2 ngan budak2 yg datang.

Aksi Upin & Ipin

img_1029

aku

gambar sekitar karnival

Categories: Jalan2 Weh Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: