Home > Hiburan > Meet Uncle Husein Juara Hits1 ’09

Meet Uncle Husein Juara Hits1 ’09

meetUncleHussain@PUMA Launching, PavilionPix by GunghoPictures - taken by JiPie - All rights reserved

Perghh…memang superb n kreatif ar diorang nih…
Satu kali lagi menang weh….Memang persembahan yg mantorps….aku memang terkezut…1st mula2 diorg nak perform lagu…bergelap….kelihatan beberapa org penari membawa lilin ke pentas dan dikuti nyanyian drpd Lan….dan lampu mulai dibuka…muka kelihatan diconteng badut pd sebelah kanan pula(kali ni full)…masih percaya i2 adalah penyanyi nye…kendian satu shot pd arah tangga dan kelihatan Lan yg sebenar tanpa muka diconteng diiringi oleh polis masuk ke dlm dewan.Aik? aik ? aku pun kompius gak…memang aku terkezut…X sangka diorng wat gimik…wah…menjadi dowh…Hahaha….rupa2nya badut tu adlh adik Lan…peten sama je….ada satu adegan tu…Lan tolak badut tu dgn kasar dan badut i2 jatuh terduduk dan berjalan ke hulu ke hilir di depan Lan…Haha….diorang memang best ar mlm ni…sehebat pd mlm AJL tempohari….Meet Uncle Husein berjaya mengalahkan bebrp band indie lain seperti 6ixth Sense,Hujan,Pop Shuvit dan artis solo like Hattan,iFa Raziah,Daniel dll(10org)

6ixth Sense menerima hadiah bagi kategori SMS paling popular.Gud job 2 her fans koz vote diorg bnyk2….aku suka lagu tanpa tuh.

Categories: Hiburan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: