Archive

Archive for August, 2009

MU 2 Arsenal 1

August 31, 2009 Leave a comment

Ouch.Sangat perit.Dan aku X dapat nak layan game ni koz berada di kg bini.Tahu result dari rakan MU.Ye…Arsenal kalah 1-2 di tangan MU….Ala…i2pun menang nasib je.Kalo tidak seri.Kalo tak kerna Diaby jaring gol sendiri,X kemana pun MU.

Gol Arsenal – Arshavin (40)

MU 2 Arsenal 1 arshavin

MU – Wayne Rooney (penalti 59)
– Abu Diaby (og 64)

MU 2 Arsenal 1

Categories: EPL

MU,Arsenal menang besar

August 23, 2009 Leave a comment

Fuh!Menang besar lagi.

Arsenal bantai Porstmouth 4-1 juga.i2 Abu Dhiaby jaring 2 gol.1 dari Gallas dan 1 dari Aaron Ramsey.

zArsenal 4 Porstmouth 1

MU lak penuh bergaya di laman sendiri ngan kemenangan besar ke atas Wigan 5-0.Itupun kena tunggu separuh masa kedua baru dapat lihat gol2 dijaringkan oleh rangkaian penyerang berbisa MU.Mulakan dengan Rooney(56),Berbatov(58),Rooney(65),Owen(85) dan juga Nani(90) melalui free kick.

Rooney

Kedua-dua team ini akan bertembung sesama sendiri minggu depan.Perghhh.MU vs Arsenal pasti gempark punya.

Lain2 result :-

Man City 1 Wolves 0 , Fulham 0 Chlesea 2, Sunderland 2 Blackburn 1

West Ham 1 Tottenhom Hotspur 2. Aku tengok game ni.Sian Carlton Cole.Gol pertama minit 49 memang superb ar.Tapi kesilapan dia hantar bola ke belakang dan dapat kat Defoe mengundang padah pd minit ke 54.Senang je keje Defoe.Dirembat sepenuh tenaga ke arah gawang West Ham dan result 1-1.Lennon cam biasa ar menghuru harakan defend West Ham akhirnya dapat gol kemenangan pd minit ke 79. Habis je wisel penamat ditiupkan Cole terus rebahkan badannya ke tanah dan kelihatan benar2 menyesal akan tindakan dia yg budus itu….hehe. Apa2 pun kini Tots ditangga pertama hasil 3 kemenangang berturut2 tanpa kalah.

zWest Ham 1 Tottenham Hotspur 2

Categories: EPL

EPL sudah mula dibuka

August 17, 2009 Leave a comment

Dan aku terlepas utk update player fantasyku…ouch…cam X bersemangat jerk.Apa2pun aku enjoy ngan beberapa keputusan.Arsenal menang besar D tempat lawan. 6-1 tu…antara scorernya ialah Denilson(26),Vermaleen(36),Gallas(40)Fabregas(47,69) dan Eduardo(88).Gol saguhati Everton dijaringkan oleh Louis Saha.

Lain2 result :

Chelsea 2 Hull City 1
Aston Villa 0 Wigan 2
Blackburn Rovers 0 Manchester City 2
Bolton 0 Sunderland 1
Porstmouth 0 Fulham 1
Stoke City 2 Burnley 0
Wolves 0 West Ham 2
Man Utd 1 Birmingham 0
Tottenham 2 Liverpool 1

Chelsea 2 Hull City 1a

ManC-1-Adeby-20090815

Mu 1 Birmigham 0

Categories: EPL

Chelsea Juara Perisai Komuniti 2009

August 11, 2009 Leave a comment

Congrats 2 Chelsea.Diorang kalahkan Man Utd menerusi sepakan penalti 4-1 setelah keputusan penuh perlawanan pd full game adalah 2-2.Gol2 telah dijaringkan oleh Nani(MU)’10,Carvalho(Chelsea)’52,Lampard(Chelsea)’71 dan Rooney(MU)’90.

-Sian Evra kena siku ngan Ballack tp ref leh wat X nampak jek…boleh plak player2 Chelsea teruskan game dan trus sumbat gol.Mau X bengang Sir Alex.Sebaik wisel penamat ditiupkan Sir Alex pun apalagi…komplen ar kat ref.

-Sepakan penalti yg gagal disempurnakan oleh pemain MU adalah otai Giggs dan Evra(sngt lemah sepakannya….)mudah dibaca oleh Cech.Harap Michael Carrick je yang padu.

Categories: EPL