Home > EPL > MU,Arsenal menang besar

MU,Arsenal menang besar

Fuh!Menang besar lagi.

Arsenal bantai Porstmouth 4-1 juga.i2 Abu Dhiaby jaring 2 gol.1 dari Gallas dan 1 dari Aaron Ramsey.

zArsenal 4 Porstmouth 1

MU lak penuh bergaya di laman sendiri ngan kemenangan besar ke atas Wigan 5-0.Itupun kena tunggu separuh masa kedua baru dapat lihat gol2 dijaringkan oleh rangkaian penyerang berbisa MU.Mulakan dengan Rooney(56),Berbatov(58),Rooney(65),Owen(85) dan juga Nani(90) melalui free kick.

Rooney

Kedua-dua team ini akan bertembung sesama sendiri minggu depan.Perghhh.MU vs Arsenal pasti gempark punya.

Lain2 result :-

Man City 1 Wolves 0 , Fulham 0 Chlesea 2, Sunderland 2 Blackburn 1

West Ham 1 Tottenhom Hotspur 2. Aku tengok game ni.Sian Carlton Cole.Gol pertama minit 49 memang superb ar.Tapi kesilapan dia hantar bola ke belakang dan dapat kat Defoe mengundang padah pd minit ke 54.Senang je keje Defoe.Dirembat sepenuh tenaga ke arah gawang West Ham dan result 1-1.Lennon cam biasa ar menghuru harakan defend West Ham akhirnya dapat gol kemenangan pd minit ke 79. Habis je wisel penamat ditiupkan Cole terus rebahkan badannya ke tanah dan kelihatan benar2 menyesal akan tindakan dia yg budus itu….hehe. Apa2 pun kini Tots ditangga pertama hasil 3 kemenangang berturut2 tanpa kalah.

zWest Ham 1 Tottenham Hotspur 2

Categories: EPL
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: