Archive

Archive for December, 2009

Hari terakhir Mark Hughes

December 22, 2009 Leave a comment

Biarpun Manc City menang 4-3 terhadap Sunderland malam Sabtu lalu namun sudah tertulis game tersebut adalah last wat Mark Hughes.Aku sebenar eh tokojut.Ikutkan rekod Manc City musim ni takla terlalu buruk.Kalah baru cuma 2 kali.Isykkk….sedihkan bila kena macam tue.Tambah2 bila nak krismas ni.Ke manalah agaknya Mark Hughes nak pegi pasni.So how about Benitez kat Liverpool ??

Ipswich boss Roy Keane has said that his former Manchester United team-mate Mark Hughes should not have gone to rivals Manchester City in the first place, due to his connections with Old Trafford.he former United captain also said he believes Hughes’ reputation remains in tact and hopes he returns to management a stronger person following a short break from the game.

“Hopefully he’s enjoying his break and he’ll come back because he’s a top manager,” he added. ”He did a great job at Blackburn and Wales. He’ll go on to be a top manager no doubt about that, but he’s probably better off out of City.”

Advertisements
Categories: EPL

Man City 2 Chelsea 1

December 7, 2009 Leave a comment

Sekali sekala rasa kalah apa la salahnya…barula menarek.Haha…tapi yg kelakarnya semua gol malam tu dijaringkan oleh pemain Man City…tiada gol disumbangkan drpd pemain Chelsea sendiri.Penalti Lampard minit ke 83 dapat dihalang oleh GK Shay Given(aku minat mamat nih sejak kesetiaan beliau di Newcastle).So Mark Hughes haruslah bergumbira ngan kejayaan itu.

Tevez

Jenguk balik pertembungan Man City ngan Big 4 EPL sebelum ni.

-12 Sept 09- Man City 4 Arsenal 2
-20 Sept 09- Man Utd 4 Man City 3
-21 Nov 09- Liverpool 2 Man City 2

Uisyh…leh tahan anak buah Mark Hughes tawun nie….Kalah baru sekali je gupanya….seri 7 menang 6…kalah pun ngan MU tupun kalah tipis je….ada 1 lg game dlm tangan sama cam Arsenal…..Kini Man City di tangga 6 bawah Aston Villa

Semoga sukses buat kamu Mark Hughes.