Home > Uncategorized > 07/03/10-Ahad

07/03/10-Ahad

Huh!Semalam ingat nak leypark rumah je ngan janji pada Iezah Xmo gi mana2 kasi kemas rumah.Tup2 dalam jam 11tghr gitu abah calling suruh mai datang kenduri Pakcik Saad/jiran anak pompuan dia kawin.Jam 2pm gitu after solat Zohor terjahla ke sana.Wah!Besar gak majlis kenduri nih,kata aku dalam hati.Kami tambah makan nasi minyak 2kali…mungkin sedap @ mungkin lapor.Sesuda salam ngan Pakcik Saad ngan abah kami naik ke atas tinjau2 pula mak.Yg ada kat atas Syahir ngan iLah jer.iLah titon.Leypark jap borak2 ngan Syahir.Mamat tu memang serius nak beli kamera Dlsr.Tunggu punya tunggu mak X nek2 atas rumah jugak,kami pun minta diri nak pulang ke rumah.Turun2 nampak Elin,Mazni ngan mak dia.Mula2 cam malas nak sapa…last2 bila tuju ke kereta nampak diorang lalu ke arah itu jugak.Aku pun ucapla salam.Izah salam2 ngan diorang.Izah kata mak Elin nampak cam X sehat je.Betul…iya kukata,Nampak cam lain jer.Badan mak Elin nampak susut dan pertuturannya X selancar dolu.Nampak lemah jek.Singgah JJ penuhi hasrat mem.Aku X tahu nak cari pe kat C2.Tiada apa yg menareks.Balik umah ingat nak P Taman medan cari dvd baru.Huh,ujan lak.malaslah aku.Balik rumah le.malam Pidah sms ajak shot malam P’jaya.Aku kata yes jer.Mula2 cam janji kol 9.Aku Ok jek.Pastu 4ward ke kol 10.Ok gak.Last2 aku yg cam X larat nak gi.Mata dah ngantuks.So,terpaksa say sori lagi skali wat kedua somi istri i2.Ces!

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: