Home > Aku @Min > Raya > Junaidy/Aishah(senawang) & Dilah(cheras perdana)

Raya > Junaidy/Aishah(senawang) & Dilah(cheras perdana)

Ikutkan hanya 1 ada jemputan aje Sabtu slm.Junaidi dlm wasap grup…manakala bininya ecah face2face kat opiz…tu yg pegi tu…ikutkan cam jauh je add diorg tu…memang jauh pun….melangkaui seremban bagai tp bila ikut LEKAS ni xde la rasa cam jauh sngt + perjlnan atas lbhry tu berjln sngt lancar….alhamdulillah….siap solat zohor kat rnr beranang (mcm x brp nak hidup jer)

20150815_135912Screenshots_2015-08-15-14-04-58Screenshots_2015-08-15-11-10-3520150815_150849

X la susah mn pun kalu lalu ikut LEKAS ni….yg penting kn sediakan duit tolnya.2 x tol…1 rm4.90 1 lg rm1.90…rumah@homestay diorg kat Lavender Height tu hujung sekali stlh hbs tol tu…lps petronas masuk kiri dan jln depan sijit….belok kiri lagi…tempuh bulatan kecil amik kul 3….rumah diorg hujung skali sblm last…..

Puas la aku tnggu nak jumpa ngan Zam tp tunggu punya tunggu x jugak sampai2…jam pun aku tengok dah pukoi 3lebih…baik aku cau….coz nak terjah rumah Dilah kat cheras perdana

Salam2 tengok diorg x bg duit pun kat anak aku…anak dia pun x hbs2 dok karok je kat depan rmh tu…aku pun blah mcm tu…..

Seblm sampai kat Cheras Perdana….leh singgah jap kat kedai rm2 (dkt rmh en.kahar-saujana impian) pasal aku ingat istri aku penah meluahkn hasrat nak bli something kat c2

20150815_155058 dok terbeli tok tek itu ini kita sambung jln rmh Dilah lak…azan Asar pun dah msk….guna jln balakong (lavenzi /rumh zuri) msk ikut dpn lg jj balakong….semua arah jln ni aku gugel kat maps…itulah panduan aku kalo nak g mana2….x molah pakey waze….aku tkt dia bg jln salah jer

Sampsi2 sana tngok2 mcm dah kurg mknan tp nasik2 tu ade le jugsk….(dah agak dan aku ok je)…aku dtg ni pun saja nak bertenu ngan sedara mara….levuh mengejutkn…ada ma’ah & paksin kat rmh Dilah …alaaaaahai…jarak rumah Dilah ngan mertua beberapa pintu jer…..

20150815_172011

Sambil mkn tu….hujan lbt pun turun + guruh berdentam dentum….meja depan kami mkn pun diorg dah mcm nak tutup je….ingtkn km org terakhir mai tengok2 kawan dilah ngan lakinya ada gak yg lewat sampai ntah mkn apala diorg eyk….

Afiq laki Dilah suruh masuk rmh diorg dulu (no.60)…ikutkn berat hati nak msk coz pikir hujan & nak cau lik rmh…aduhhhh…dah sangkut kat c2….dah borak2 ngan ma’ah dan pak sin..hmm…aku solat asar kat rmh dilah lah

20150815_175906

 

Seronok borak2 ngan Ma’ah Pak sin ni…ade je ceritanya…dua2 aktif bercakap….hahaha…mujurla izah ni mau menyembang ngan diorg….risau gak aku kalu dia wat mood x baik dia ..hauhauhau 😆

Categories: Aku @Min
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: