Home > Aku @Min > Ngidam Mexican Grill Chicken kat MidValley

Ngidam Mexican Grill Chicken kat MidValley

Itu hari ada singgah kat foodcourt Midvalley tgkt atas (t3)…bini aku makan grill chicken tu…sementara aku mkn nasi arab (ayam 2 ketul besarlak tuh)….nak dijadikan cerita….start hari apa ntah balik dr kijo…kunun2 nak singgah mid…tp bila pikir jln jem la apela…last2 ari sabtu baru2 ni aku pun pegila sana menunaikan hasrat hati…dah macam ropa org ngiodam jer aku nih

Cuma nak titipkan di sini…harganya ialah Rm 19.50 > Mexican Grill Chicken Rm 5.00 French Fries (ni konon2 umpan utk airis)…haram nak dimakan habisnya….dia lebih sibuk menambahkan sos tomato jerrr….

*maaf gambor xde

Categories: Aku @Min
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: