Archive

Archive for the ‘Fantasy BPL’ Category

FINAL Day : Fantasy EPL 2016/17-GW38 [tmpt ke5]

Presentation Fantasy GW38

Akhirnya tamat game EPL musim 2016/17….utk fantasy premierleague Epf…aku di tangga ke 5…mula dr bawahan naik ke tangga 5 ini cukup merupakan satu pencapaian yg membanggakan buat aku…hahaha….next musim x tau lagi main ke idak budak2 di pejbt tuh

Categories: Fantasy BPL

Fantasy EPL musim 2016/17 (gw4 + 6 + 14 +26)

Categories: Fantasy BPL

MyFantasy EPL : Gw3: Zlatan kapten uisyh…x score plak

September 3, 2016 Leave a comment

Yeah!Baru masuk minggu ke3 fantasy EPL nih…ada la peningkatan score dr yg sebelum ini.Konon2 ambik Zlatan Ibrahimovic sbg kapten nak bg improve point tinggi….tp syng minggu lalu dia x score pulak slps penampilan cemerlang beliau dgn 3 golpd setiap game.

Categories: Fantasy BPL

Fantasy EPL : Hafiz meletop2 point mggu ke24 dia

February 6, 2016 Leave a comment

#Untongla Hafiz….boleh dikatakan setiap player dia begitu menjadi minggu lalu….striker dia semua score…x macam aku…1 habuk striker tarak score…lebih mengecewakan aku…lukaku yg diletak sbg kapten…cuma point 1 jer…makanya bila diletak sbg kapten….just 2 point jak….hampeh tul!

Categories: Fantasy BPL

Fantasy EPL GW22 16 JAN 2016

January 20, 2016 Leave a comment

Aku masih d no pertama….masih lagi dan lagi….tp point paling teruk adalh yg terletak pd gambarajah 2 di bawah…..point bwh 30….jahanam tul…player bnyk yg sumbang…..point bawah 2…kuciwa…resah…rasa mcm x lama je lg turun takhta la aku…huhu

Categories: Fantasy BPL

Fantasy Kwsp 2014/15 tamat sudah (No.4)

Aku kekal dengan kedudukan ke-4….Hafiz pertama @ teratas…..yg pasti Izral ,Osman dll berada dibelakang aku…muahahahaha….Pencapaian yg amat membanggakan…..

  • GW1 – #24
  • GW2 – #27v
  • GW3 – #25^
  • GW4 – #22^
  • GW6 – #15^
  • GW7 – #19V
  • GW22- #12^
  • GW23- #6^ (01/02/15)
  • GW33- #4^ (18/04/15)
  • GW34- #3^ (25/04/15)
  • GW36- #4V
  • GW38- #4
Categories: Fantasy BPL

Fantasy Kwsp BPL 2014/15

Buat minggu ke-37 ni…aku masukkan 3 player Arsenal dan 1 player Sunderland coz minggu ni diorg men 2 game…harap2 menjadile….

Fantasy BPL W37

Categories: Fantasy BPL Tags: ,