Archive

Archive for the ‘Fantasy BPL’ Category

Fantasy Premier League 2017/18 -Masih no 1 setakat 4 game

September 16, 2017 Leave a comment

Seronok.Yea seronok.Macam x percaya tp percayalah. 🙂

Ok.Tengok balik 4 game terdahulu…

GW1 : 73 Point

GK : COURTOIS (CHE) : 1

CAHILL (CHE) : -3(Red card)

KOLASINAC (5) HOLDING (1) BAILLY (MU-5) POGBA (8) SALAH (C)-22 Point   MKHITARYAN (11)

FIRMINO (12) AFOBE(2) AGUERO (9)

Simpanan : Pickford (Gk Everton-6) /Kante (2)/Daniels(2)/Dier(3)

FANTASY GW2gw2 baru aku mendaki ghopenye…

FANTASY GW3FANTASY GW4

 

 

Advertisements
Categories: Fantasy BPL

My Fantasy EPL -Gw5 *analisis team lawan

September 16, 2017 Leave a comment

Baru 1 game main pagi tadi antara Bournemouth ngan Brighton di mana berkesudahan dgn kemenangan pertama buat anak buah Eddie Howe 2-1

*tiba2 macam perasan 1 player Brighton ni sering namanya ada utk assist….mari kita check progresif dia dalam 4-5 game terdahulu

Sambil itu saya intai2 team lawan sy d tangga kedua milik Encik Syawal Epf HQ (team nama : Sentul Fc) -dia tukar 1 pemain sahaja (schindler-huddersfield $4.6) seorg defender….menarik point mamat ni….GW1-6 kemudian 9/6/1….Dia buang Dawson(west brom-$5.0)-6/7/2/1point

Dia punya striker power aa…Lukaku + Kane…Checarito West Ham ok gak rr

Pascal Gross (Midfielder Brighton) 2 gme kebelakangan Fantasy point dia cantik > bermula dgn game West Brom (gw4-18point -1asst 2gol) gw5-7point(ass) harga $5.5 …. kita akan pantau perkembangan mamt ni…hahaha

*Izral guna wild card.Lukaku ada…tp aku x paham knpa di Kaptennya c Sane (mc) yg jarang main 90minit….

*Hafiz player striker dia power > VARDY,LUKAKU,Morata…

 

Categories: Fantasy BPL

FINAL Day : Fantasy EPL 2016/17-GW38 [tmpt ke5]

Presentation Fantasy GW38

Akhirnya tamat game EPL musim 2016/17….utk fantasy premierleague Epf…aku di tangga ke 5…mula dr bawahan naik ke tangga 5 ini cukup merupakan satu pencapaian yg membanggakan buat aku…hahaha….next musim x tau lagi main ke idak budak2 di pejbt tuh

Categories: Fantasy BPL

Fantasy EPL musim 2016/17 (gw4 + 6 + 14 +26)

Categories: Fantasy BPL

MyFantasy EPL : Gw3: Zlatan kapten uisyh…x score plak

September 3, 2016 Leave a comment

Yeah!Baru masuk minggu ke3 fantasy EPL nih…ada la peningkatan score dr yg sebelum ini.Konon2 ambik Zlatan Ibrahimovic sbg kapten nak bg improve point tinggi….tp syng minggu lalu dia x score pulak slps penampilan cemerlang beliau dgn 3 golpd setiap game.

Categories: Fantasy BPL

Fantasy EPL : Hafiz meletop2 point mggu ke24 dia

February 6, 2016 Leave a comment

#Untongla Hafiz….boleh dikatakan setiap player dia begitu menjadi minggu lalu….striker dia semua score…x macam aku…1 habuk striker tarak score…lebih mengecewakan aku…lukaku yg diletak sbg kapten…cuma point 1 jer…makanya bila diletak sbg kapten….just 2 point jak….hampeh tul!

Categories: Fantasy BPL

Fantasy EPL GW22 16 JAN 2016

January 20, 2016 Leave a comment

Aku masih d no pertama….masih lagi dan lagi….tp point paling teruk adalh yg terletak pd gambarajah 2 di bawah…..point bwh 30….jahanam tul…player bnyk yg sumbang…..point bawah 2…kuciwa…resah…rasa mcm x lama je lg turun takhta la aku…huhu

Categories: Fantasy BPL