Archive

Archive for December, 2015

Pc meragam

December 27, 2015 Comments off

20151226_091133

Rm299.98 – sabtu dah wat hal pc saya nih…ahad jam 2ptg br antar bengkel pc kat hero….tunggu2 x call2 aku…lgpun aku nak kena start enjin mtr…start khamis x pakai dia karg besok nak g work wat hal lak…hadui…

Advertisements
Categories: Aku @Min

melihat mentafsir seseorang

December 12, 2015 Comments off

Hari ni terkezut lihat nama Shukor Dahlan di Fb…dan sekodeng2 punya sekodeng lihat satu pic caption begini

Hari ni adalah hari terakhirku diseksyen data jpop.pelbagai kenangan manis x dpt dilupakan selama 9 tahun aku bekerja disina.kenangan bersama kwn3 hilai tawa grau senda yang mnyakitkan hati x dpt dlupakan tmpt bru nnti..salam sayang pada u all semua warga jpop.jasa kalian akan ku kenang sampai ke akhir hayat..”

pic shukor dahlan fb #inipicfbdia
Aku X add dia…aku nak tngk dia add aku tak? hihihi 🙂
lagi info :

Started Working at Kumpulan Wang Simpanan Pekerja

December 1, 1999 — Senior Clerk

Born on September 10, 1980

 

Categories: Aku @Min