Archive

Archive for the ‘Jalan2 Weh’ Category

Belajar amik gambo ngan Pidah & Sarip

January 28, 2010 Leave a comment

Memulanya cam malas nak kuar waktu malam2 nih.Tapi ah…jalan jelah.Hui…biarpun ada hujan seketika..kami leypark lu sambil makan2 borak..pastu sambung amik gambo.Mekasih wat Sarip dan Pidah kerna X lokek berkongsi ilmu yg ada.

Advertisements
Categories: Fotografi, Jalan2 Weh

Tngk belon panas D Putrajaya

March 28, 2009 Leave a comment

Ari Sabtu arituh…Nasier satu family ngan At ada datang rumah aku.Masa diorg sampai tu aku baru pulang dr tngk Karnival Pets kat Monarail.After makan2 nasik…aku ngan iZah ikut diorg ke Putrajaya.Kunun2nya nak gi bw bebudak mandi kolam.Sementara nak ke sana tu saje2 jela lalu depan Monumen Alaf Baru, Presint 2…wah…ade belon la….Jom singgah.

Belon panasHot balloons P'jayaMacam2 Belon adaBanner

Categories: Jalan2 Weh

Mini Karnival Pets@Monorail Jln Tun Sambathan

March 24, 2009 Leave a comment

Hari Sabtu-21 Mac 09
Aku dapat in4 dr blog GengUpinIpin pasal karnival nih.Katanya jam 10am – 3pm.Plan nak pergi pagi bertukar ker petang atas beberapa sebab yg X dapat nak dielakkan.Aku ngan bini aku ke sana dengan menaiki motor aje.Ni sure kalo bawak kereta ni payah nak dapatkan parking.Dah tgu tambah2 aku pun bukannya tahu sngt lokasi nih.Acio main redah je.Syukur Alhamdulillah dengan izin-Nya dapat juga ketahuan tempat nih.
Ni antara beberapa stok gambar yg aku sempat ambik di sana.

Senyum sikit

iguana itu

img_0996

Ada Upin & Ipin. Tapi sayang X dapek bergambo ngan depa…Depa ada persembahan pentas joget2 ngan budak2 yg datang.

Aksi Upin & Ipin

img_1029

aku

gambar sekitar karnival

Categories: Jalan2 Weh Tags: